Hvordan vasker man en stor buss?

Brøvig AS er en videreføring av firma AA. Brøvig, som ble etablert i mai 1955. De har helt siden starten utviklet og produsert vaskeanlegg med fokus på kvalitet og funksjonalitet. Flere av de aller første maskinene er fremdeles i drift, noe som borger for kvalitet. Disse er blitt fulgt av mer enn 1050 vaskeanlegg til buss, lastebil, trikk, tog og andre tunge kjøretøy.

Her kan du som lærling være med å bygge markedets kanskje beste storbil vaskeanlegg helt fra bunnen av. Alt blir produsert ved Brøvigs verksted i Lillesand!

Lærlingene som arbeider i denne bedriften som Automatiker industrimontør eller industrimekaniker er svært godt fornøyde med varierte arbeidsoppgaver og utfordringer. Det blir som regel også mulighet til endel reising, både i Norge og det store utland.

Alle typer Brøvig vaskemaskiner og -anlegg designes, produseres og prosjekteres like utenfor Lillesand sentrum. Markedsområdet for Brøvig er Europa med hovedvekt i Skandinavia. Her settes det særlige krav til maskinene på grunn av temperatursvingninger, salt og kjemikalieforbindelser. Brøvig vaskeanlegg er spesielt utviklet for å kunne takle slike krevende driftsforhold.

Bli bedre kjent med bedriften her: https://broevig.no